• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Alles op maat voor u gemaakt
  • Uitgebreid assortiment

Modern hekwerk

Dennis Hekwerken

Bij Dennis Hekwerken bent u aan het juiste adres voor modern hekwerk. Wij bieden veel mogelijkheden als het gaat om diverse soorten hekwerken. Met onze ruime ervaring binnen het vak en de nodige kennis bieden wij u de beste kwaliteit hekwerken.

Wij zijn uw specialist in modern hekwerk

Dennis Hekwerken is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Oosteind. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot begrip in de regio, maar ook ver daarbuiten. Ons moderne hekwerk assortiment bestaat uit:

In onze vernieuwde werkplaats wordt niet alleen op de ambachtelijke manier gelast, gesmeed en geklonken, maar ook bieden wij voor zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid om voorwerpen te poedercoaten. Hiermee kleurt u modern hekwerk, lampen en radiatoren. Daardoor geeft u ze weer een nieuwe uitstraling. Daarnaast biedt Dennis Hekwerken ook de mogelijkheid om uw houten meubels te zandstralen. 

Bezoek snel onze showroom in Oosteind

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Dennis Hekwerken? Kom dan snel een kijkje nemen in onze showroom. Hier adviseren wij u graag over alle verschillende producten en maken wij vrijblijvend een offerte voor u. . We zijn geopend van dinsdag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op zaterdag kunt u ons bezoeken van 09.00 uur tot 13.00 uur. ‘s-Middags sluiten we een uurtje tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Heeft u nog vragen neem dan gerust telefonisch contant met ons op via 0162-318314 of stuurt u een e-mail naar info@dennishekwerken.nl. Wij streven ernaar u binnen twee werkdagen te beantwoorden.      

Neem contact op

  • Velden gemarkeerd met een (*) moeten verplicht ingevuld worden.
  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.