• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Alles op maat voor u gemaakt
  • Uitgebreid assortiment

Industriële meubelen

Industriële meubelen

Industriële tafelpoten en tafelonderstellen.

Industriële meubelen zijn tegenwoordig onmisbaar in een modern interieur. Bij Dennis Hekwerken is het mogelijk een onderstel voor uw tafel op maat en naar eigen wens te ontwerpen. De onderstellen en poten kunnen verzinkt worden, maar ook staal is mogelijk. Hierdoor creëert u een geheel unieke tafel.

Onze lassers maken de poten en onderstellen uit speciaal geselecteerde staalprofielen van koker. U kunt kiezen voor het wegslijpen van de lasnaden, maar u kunt ze ook laten zitten. De volgende stap is het poedercoaten, wat mogelijk is in een dekkende of transparante coating. Door deze behandeling zijn de onderstellen en poten geschikt voor zowel binnen als buiten.

Naast onderstellen leveren wij ook eiken- en boomstam tafelbladen om de industrie-look compleet te maken. Omdat de afmetingen geheel afhankelijk zijn van uw wensen zijn prijzen en levertijden op aanvraag.

U bent dus vrij om contact met ons op te nemen zodat we samen de tafel van uw dromen kunnen realiseren. Hieronder ziet u vast een aantal voorbeelden. Uiteraard bent u ook welkom met uw eigen ontwerp.