• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Alles op maat voor u gemaakt
  • Uitgebreid assortiment

Werkplaats

Onze werkplaats bevindt zich direct naast het kantoor en de showroom. Hierdoor is er nauw contact tussen de verschillende werknemers en kunt u direct zien hoe wij te werk gaan. Wij streven naar werk op maat, zodat elk project een unieke uitstraling krijgt.

Door de diversiteit in ons assortiment beschikt Dennis Hekwerken over verschillende apparaten om ijzer te bewerken. U kunt bij ons terecht voor lassen, knippen, walsen en buigen van ijzerwerk, maar ook voor verzinken, stralen en poedercoaten. Deze technieken zijn niet alleen bedoeld voor hekwerk. Ook auto-onderdelen, radiatoren en andere voorwerpen zijn van harte welkom.

Bij Dennis Hekwerken hebben we ook aandacht voor het milieu; door de recente aanschaf van een zonnepanelen systeem kunnen wij inmiddels duurzaam ondernemen.

Poedercoaten

Zowel voor particulieren als bedrijven hebben wij nog ruimte op onze coat-afdeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hekwerk, constructiewerk, lampen, radiatoren of diverse decoratie-artikelen. Na de behandeling zien ze er weer als nieuw uit.

Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij negatief geladen poeder op een positief geladen product verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk aan het product plakken, waarna het in de oven gesmolten/ uitgemoffeld wordt.

Poedercoaten kan op blank staal, thermisch verzinkt staal, rvs en aluminium. Voor het poedercoat-proces moeten alle producten worden voorbehandeld. Dit doen we bij Dennis Hekwerken door middel van stralen.

Wij kunnen producten met een maximale lengte van 4,10 meter, een maximale breedte van 2,00 meter en een hoogte van 2,50 meter behandelen.

Standaard werken wij met de RAL-kleuren codering, maar ook speciale kleuren zijn mogelijk. U kunt kiezen uit mat, zijdeglans en hoogglans.

Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Kwaliteit

Door het gebruik van eerste keus staal en constante lassen kunnen we u verzekeren van een goede kwaliteit van uw hekwerk. Met behulp van deze technieken stijgt daarbij ook de duurzaamheid van uw product.

Om onze kwaliteit verder te verhogen behandelen we al onze hekwerken in een thermisch verzinkbad. De poedercoating die hierop volgt zorgt voor het puntje op de i en kan plaatsvinden in verschillende RAL-kleuren. De combinatie van deze twee technieken wordt ook wel Duplex genoemd. De Duplex-methode biedt de meest optimale bescherming tegen corrosie en extreme weersomstandigheden.

De combinatie van bovengenoemde technieken samen met de stevige verankering in de grond en de montage met roestvrijstalen bevestigingsmaterialen zorgen ervoor dat uw hekwerk jarenlang mee kan gaan.