Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk heeft een rustige, strakke uitstraling, wat voor iedere toepassing geschikt is. U kunt kiezen uit een ronde, of een vierkante spijl. Verder zijn er verschillende afwerk mogelijkheden, zoals het laten afschuinen van de bovenkant van de spijlen, of deze recht af te laten slijpen. Ook een extra dwarsligger toevoegen is mogelijk, hierdoor krijgt u een wat meer klassieke uitstraling van uw hekwerk. Wilt u liever een vlakke bovenkant? Ook dat is mogelijk, alles wordt op maat naar uw wens gemaakt. 

Al onze hekwerken worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Wij maken geen gebruik van vaste pasvakken, maar maken alles netjes op maat en naar uw wens. 
Het spijlenhekwerk wordt gemaakt van ijzer, daarna volbad termisch verzinkt en daarna gepoedercoat in de door u gewenste RAL-kleur. Hierdoor heeft u een uniek, bij uw tuin passend hekwerk waar u jarenlang plezier van heeft. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, kom dan eens langs in onze showroom, zodat wij u kunnen voorzien van deskundig advies.