• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
 • Alles op maat voor u gemaakt
 • Uitgebreid assortiment

Schutting Oosterhout

Dennis Hekwerken

Schutting nabij Oosterhout

Wilt u een schutting laten plaatsen en zoekt u nog een betrouwbaar bedrijf uit de omgeving van Breda, Tilburg of Oosterhout dat dit voor u kan realiseren? Schakel dan Dennis Hekwerken in. Bij ons bent u in goede handen als u een schutting of ander hekwerk wilt laten plaatsen. Ons team beschikt namelijk over de nodige ervaring en kennis om elk project naar tevredenheid te realiseren. Een snelle service vinden wij uiterst belangrijk. Dit ziet u niet alleen terug in onze werkzaamheden, maar ook in onze communicatie. Na een aanvraag voor meer informatie of een offerte proberen wij te allen tijde binnen 48 uur te antwoorden.

Wat voor schutting laat u plaatsen in Oosterhout, Tilburg of Breda?

Als u door ons een schutting wilt laten plaatsen in Oosterhout, Tilburg of Breda, bedenk dan eerst goed wat voor schutting u graag wilt. Denk hierbij niet alleen aan de uitstraling van de schutting, maar ook aan de functionaliteiten. Bij ons kunt u terecht voor een uiteenlopend assortiment aan schuttingen. Denk hierbij aan een metalen hekwerk met bijpassende tuinpoort, maar ook aan bijvoorbeeld:

 • Balkon hekwerk
 • Dubbel staafmat hekwerk
 • Framewerk
 • Gaashekwerk
 • Sierhekwerk
 • Spijlenhekwerk
 • Hout-beton schutting
 • Ons deskundige team denkt uiteraard graag met u mee. Heeft u vragen of twijfelt u welke schutting het meest geschikt is in uw situatie? Dan vinden we graag samen met u de beste oplossing. Op die manier kunt u met een gerust hart uw schutting laten plaatsen in Oosterhout, Tilburg of Breda. Dankzij ons professionele advies komt u niet voor verrassingen te staan. Onze dienstverlening beperkt zich echter niet alleen tot Oosterhout, Tilburg en Breda, want wij plaatsen ook geregeld schuttingen in andere delen van Noord-Brabant.

  Wij maken uw schutting volledig op maat

  Heeft u specifieke wensen wat betreft uw schutting? Dat is bij Dennis Hekwerken geen enkel probleem. In de omgeving  hebben wij al veel schuttingen mogen plaatsen, waarbij geregeld om maatwerk is gevraagd. Hierdoor zijn we zeer ervaren geworden in het op maat maken van schuttingen. Vertel ons gerust uw wensen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

  Neem contact op

  • Velden gemarkeerd met een (*) moeten verplicht ingevuld worden.
  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.

  Laat voorwerpen poedercoaten in onze veelzijdige werkplaats

  In onze vernieuwde werkplaats wordt niet alleen op ambachtelijke wijze gelast, gesmeed en geklonken, maar ook bieden wij voor zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid om voorwerpen te poedercoaten. Hiermee kleurt u hekwerk, lampen en radiotoren. Dit geeft ze weer een nieuwe, frisse uitstraling. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het zandstralen van uw houten meubels.

  Kom langs in onze showroom

  Woont u in de omgeving van Oosterhout, Tilburg en Breda en heeft u interesse in het laten plaatsen van een (op maat gemaakte) schutting? Kom dan langs in onze showroom in Oosteind. Woont u verder weg? Ook dan zijn we u natuurlijk graag van dienst. Breng ons een bezoek of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 0162-318314 of stuur een e-mail naar info@dennishekwerken.nl.