• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Alles op maat voor u gemaakt
  • Uitgebreid assortiment

Spijlenhekwerk

SPIJLENHEKWERK

Spijlenhekwerk heeft een rustige, strakke uitstraling die voor iedere toepassing geschikt is. U kunt kiezen uit een ronde of een vierkante spijl. Verder zijn er verschillende afwerkmogelijkheden. U kunt kiezen om de bovenkant van de spijlen te laten afschuinen of juist recht af te laten slijpen.

Ook een extra dwarsligger toevoegen is mogelijk. Hierdoor krijgt u een wat meer klassieke uitstraling van uw hekwerk. Wilt u liever een vlakke bovenkant? Ook dat is mogelijk; alles wordt op maat naar uw wens gemaakt.

Al onze hekwerken worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Wij maken geen gebruik van vaste pasvakken, maar maken alles netjes op maat en naar uw wens.

Het spijlenhekwerk wordt gemaakt van ijzer, vervolgens volbad thermisch verzinkt en ten slotte gepoedercoat in de door u gewenste RAL-kleur. Hierdoor heeft u een uniek, bij uw tuin passend hekwerk waar u jarenlang plezier van heeft.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom zodat wij u kunnen voorzien van deskundig advies.