• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Alles op maat voor u gemaakt
  • Uitgebreid assortiment

Balkon hek

Dennis Hekwerken

Een balkon met hek

Een stijlvol balkon met hek komt vandaag de dag in tal van modellen; zo ook bij Dennis Hekwerken. Wij houden rekening met uw type huis en de mogelijkheden die passend zijn bij uw balkon op het gebied van veiligheid.

Maak uw balkon compleet met een elegant hek

Bij Dennis Hekwerken hebben we de nodige kennis en materialen in huis om voor uw balkon een kwalitatief goed hek te leveren. De modellen worden gemaakt van ijzer en worden voorzien van een thermische verzinkbehandeling en een poedercoatlaag in een RAL-kleur naar wens. Bent u benieuwd wat voor ijzeren hekwerken wij zoal hebben geleverd? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten. Naast stijlvolle hekwerken voor uw balkon bieden wij tal van andere opties op het gebied van hekwerken, zoals sierhekwerken en poorten.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wij begrijpen goed dat u graag eerst meer informatie wenst te ontvangen over de mogelijkheden voor een hek op uw balkon. Telefonisch bereikt u ons via 0162-318314. Daarnaast kunt u ons bezoeken van dinsdag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Op vrijdag zijn we geopend van 09.00 uur t/m 16.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur t/m 13.00 uur. 's Middags sluiten we een uurtje tussen 12.00 uur en 13.00. U kunt ook direct een offerte bij ons opvragen via info@dennishekwerken.nl. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met u op te nemen.

 

Neem contact op

  • Velden gemarkeerd met een (*) moeten verplicht ingevuld worden.
  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.