• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Alles op maat voor u gemaakt
  • Uitgebreid assortiment

Erfafscheiding hekwerk

Dennis Hekwerken

Erfafscheiding van hekwerk

Bij het plaatsen van een erfafscheiding wordt vandaag de dag steeds vaker voor hekwerk gekozen. Een erfafscheiding van hekwerk is in onderhoud namelijk vele malen gemakkelijker dan wanneer u bijvoorbeeld voor een heg of coniferen gaat. Wilt u een tuinafscheiding van hekwerk kopen in de omgeving van Breda, Tilburg en Oosterhout? Dit doet u bij Dennis Hekwerken. Onze showroom, werkplaats en kantoor zijn gevestigd in Oosteind, waar wij u van harte welkom heten.

Een stijlvolle erfafscheiding van hekwerk, voor welke gaat u?

Als u een erfafscheiding van hekwerk wilt laten plaatsen, hoort hier uiteraard ook een poort bij. Ga goed na wat voor poort u wilt hebben, voordat u een aankoop doet. Kom langs in onze showroom in Oosteind, nabij Oosterhout, Tilburg en Breda en bekijk de mogelijkheden voor een poort in uw tuinafscheiding. Wij bieden diverse opties, zodat er voor u altijd wel een passend model is. Voorbeelden van poorten die wij bij Dennis Hekwerken realiseren zijn:

  • Staafmat poorten
  • Dichte poorten
  • Schuifpoorten
  • Spijlenpoorten
  • Design poorten
  • Sierpoorten

Wenst u een beveiligingssysteem of een automatiseringssysteem aan uw poort te bevestigen? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Kortom: bij Dennis Hekwerken kunt u terecht voor een complete erfafscheiding van hekwerk.

Wij maken uw hekwerk volledig op maat

Als u een erfafscheiding van hekwerk op maat wilt laten maken, zijn wij u uiteraard ook graag van dienst. Kom langs in Oosteind, vlak bij Oosterhout, Breda en Tilburg, en vertel ons wat uw wensen en behoeften zijn omtrent een tuinafscheiding. Wij vinden vervolgens een oplossing die daarop aansluit. Ook op het gebied van poorten leveren wij maatwerk. Laat bijvoorbeeld uw poort door ons automatiseren. Als officiële dealer van het merk DEA bent u daarbij verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Neem contact op

  • Velden gemarkeerd met een (*) moeten verplicht ingevuld worden.
  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.

Wij helpen u graag verder in onze showroom

Wanneer u op zoek bent naar een tuinafscheiding, zoals een schutting, zien we u graag verschijnen in onze showroom in Oosteind, nabij Oosterhout, Breda en Tilburg. Wij geven u deskundig en passend advies over welke tuinafscheiding het beste bij uw wensen en behoeften past. De showroom is geopend van dinsdag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. In het weekend openen we op zaterdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur en in de middag sluiten we elke dag en uurtje tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Wilt u ons liever telefonisch of per e-mail spreken? U bereikt ons op 0162-318314 of info@dennishekwerken.nl.