• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Alles op maat voor u gemaakt
  • Uitgebreid assortiment

Poort

Dennis Hekwerken

Wilt u een nieuwe poort aanschaffen? Bij Dennis Hekwerken staan wij graag voor u klaar. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan poorten en hekwerken. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden. Bent u op zoek naar maatwerk? Ook dan bent u bij ons in goede handen. Wij leveren maatwerk aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Laat uw poort automatiseren en beveiligen

Steeds meer mensen kiezen voor gemak en laten daarom hun poort automatiseren. Wij zijn u graag van dienst om uw poort naar behoren te laten werken. Als officiële dealer van het merk DEA verzekeren wij u van een hoge kwaliteit. Ook het beveiligen van uw poort kun u aan ons overlaten. Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies voor een erfafscheiding die past bij uw poort

Als u een nieuwe poort aanschaft, wilt u natuurlijk dat deze past bij uw erfafscheiding. Daarom bieden we bij Dennis Hekwerken ook diverse soorten hekwerk, zoals sierhekwerk. Geef aan ons door wat u mooi vindt en wij laten u verschillende passende opties zien.

Wij adviseren u graag

Kom langs in onze showroom in Oosteind en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Vindt u het maken van een keuze lastig? Wij adviseren u graag. Vertel ons uw wensen en wij vinden samen met u een oplossing die bij uw ideeën aansluit. U kunt ons ook van tevoren benaderen voor persoonlijke advies door ons te bellen of te mailen. U bereikt ons via 0162-318314 of via info@dennishekwerken.nl. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

  • Velden gemarkeerd met een (*) moeten verplicht ingevuld worden.
  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.