logo dennis hekwerken

icon-telefoon0162-318314
icon-emailinfo@dennishekwerken.nl

Uitgebreide gegevens

 
I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 en zaterdag 28 april 2018 gesloten

Facebook-Volgen

 

 

 

 

 

Werkplaats

Foto pand

Onze werkplaats bevindt zich direct naast het kantoor en de showroom. Hierdoor is er nauw contact tussen de verschillende werknemers, en kunt u direct zien hoe wij te werk gaan. Wij streven naar werk op maat, zodat elk project een unieke uitstraling krijgt.

Door de diversiteit in ons assortiment, beschikt Dennis Hekwerken over verschillende apparaten om ijzer te bewerken. U kunt bij ons terecht voor lassen, knippen, walsen en buigen van ijzerwerk, maar ook ontlakken, verzinken, stralen en poedercoaten. Deze technieken zijn niet alleen bedoeld voor hekwerk, ook auto-onderdelen, radiatoren en andere voorwerpen zijn van harte welkom. 

 

Stralen

Houten meubelen, trappen of balken schuren is een tijdrovend werk. Wij kunnen die tijd voor u besparen. We maken uw meubelen, trappen of balken weer helemaal netjes blank, waardoor ze er weer helemaal als nieuw uitzien. U hoeft ze zelf alleen nog maar te behandelen met de gewenste lak, en uw huis ziet er weer fris en als nieuw uit. Wij verwijderen de oude verfresten door middel van zandstralen, waardoor het hout weer zijn originele blanken uitstraling terugkrijgt. Levertijden zijn in overleg, maar gemiddeld 1 tot 2 dagen.
Wilt u dus wat tijd besparen tegen een goede prijs, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. 

 

poedercoaten

Zowel voor particulieren als bedrijven hebben wij nog ruimte op onze coat afdeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hekwerk, constructiewerk, lampen, radiatoren of diverse decoratie artikelen. Na de behandeling zien ze er weer als nieuw uit.
Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij negatief geladen poeder op een positief geladen product verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk aan het product plakken, waarna het in de oven gesmolten/ uitgemoffeld wordt.
Poedercoaten kan zowel op blank staal, thermisch verzinkt staal, rvs of aluminium. Voor het poedercoat proces moeten alle producten worden voorbehandeld; dit doen we bij Dennis Hekwerken d.m.v. stralen.
Wij kunnen producten met een maximale lengte van 4,10meter en een maximale breedte van 2,00meter en hoogte van 2,50meter behandelen. 
Standaard werken wij met de RAL-kleuren codering, maar ook speciale kleuren zijn mogelijk. U kunt kiezen uit mat, zijdeglans en hoogglans.
Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. 

 

Kwaliteit

Door het gebruik van eerste keus staal en constante lassen kunnen we u verzekeren van een goede kwaliteit van uw hekwerk. Met behulp van deze technieken stijgt daarbij ook de duurzaamheid van uw product.
Om onze kwaliteit verder te verhogen, behandelen we al onze hekwerken in een thermisch verzinkbad. De poedercoating die hierop volgt, zorgt voor het puntje op de i en kan plaatsvinden in verschillende RAL-kleuren. De combinatie van deze twee technieken wordt ook wel Duplex genoemd. De Duplex-methode biedt de meest optimale bescherming tegen corrosie en extreme weersomstandigheden.
Bovengenoemde technieken en de stevige verankering in de grond en de montage met roestvrijstalen bevestigingsmaterialen zorgt ervoor dat uw hekwerk jarenlang mee kan gaan. 

Verzinken_volbad_thermisch_verzinken_hekwerk_ijzer_weerbescherming_anti_roest_verzinkerij