• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Alles op maat voor u gemaakt
  • Uitgebreid assortiment

Sierhekwerk

Dennis Hekwerken

Sierhekwerk is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Steeds meer mensen kiezen ervoor om sierhekwerk op maat te laten maken, waarmee ze hun huis net dat ene extraatje geven. Bent u ook op zoek naar een vakkundig bedrijf dat sierhekken levert in de regio Breda en Tilburg? Maak dan kennis met Dennis Hekwerken. Wij ontwerpen, bouwen en monteren allerlei soorten sierhekjes. Voor sierhekwerk in Tilburg of Breda bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook in de rest van Brabant zijn wij u graag van dienst.

Sierhekwerk op maat

Zoekt u een bedrijf in Brabant dat modern sierhekwerk op maat maakt? Dan bent u bij ons in goede handen. We bieden tal van mogelijkheden. Bij het maken van een ontwerp luisteren wij goed naar uw wensen en behoeften. Gaat uw voorkeur uit naar romantische metalen sierhekjes in barok of naar minimalistisch hekwerk met een moderne uitstraling? Ons sierhekwerk wordt in Brabant gemaakt van uitsluitend de beste materialen. Vervolgens wordt het gepoedercoat in een RAL-kleur naar uw wens. Op deze manier hebben wij al vele mensen uit de Breda en Tilburg en omgeving voorzien van unieke sierhekken waar ze jarenlang plezier van hebben. Ook voor u maken wij uiteraard graag een sierhekwerk op maat!

Uw poort van alle gemakken voorzien

Wij leveren niet alleen sierhekken in de omgeving van Tilburg, Breda en de rest van Brabant, maar bieden ook bijpassende poorten aan. Hier kunnen wij de nodige automatisering en beveiliging in monteren. Op die manier bent u van alle gemakken voorzien. Omdat we officiële dealer zijn van het merk DEA, een bedrijf dat is gespecialiseerd in automatiseringen, kunnen we u automatiseringen van de beste kwaliteit aanbieden. Omdat we al vele sierhekken in de omgeving van Breda en Tilburg hebben voorzien van automatisering en beveiliging, kunt u rekenen op een vakkundige en uiterst zorgvuldige montage door ons personeel.

Vraag een offerte aan of bezoek onze showroom

Woont u in Tilburg, Breda of ergens anders in Brabant en heeft u interesse in een sierhekwerk van Dennis Hekwerken? Bekijk dan het sierhekwerk uit ons assortiment in de showroom in Oosteind, een halfuurtje rijden vanaf Tilburg. Onze showroom is geopend van dinsdag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Komt het weekend beter uit? Dan bent u op zaterdag van harte welkom tussen 09.00 uur en 13.00 uur om de verschillende sierhekjes te bekijken. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen en wilt u graag een offerte opvragen voor een sierhekwerk in Tilburg of omgeving? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0162-318314, stuur een e-mail naar info@dennishekwerken.nl of vul het online contactformulier in. Ook voor andere vragen over sierhekjes bent u welkom contact op te nemen.

Neem contact op

  • Velden gemarkeerd met een (*) moeten verplicht ingevuld worden.
  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.