• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Alles op maat voor u gemaakt
  • Uitgebreid assortiment

Elektrische poort

Dennis Hekwerken

Bent u van plan een elektrische poort aan te schaffen? Dan maakt u een uitstekende keuze. Een elektrische poort gaat namelijk gepaard met extra comfort en gemak. Het team van Dennis Hekwerken staat voor u klaar om u te adviseren over het automatiseren van uw hek. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of u voor een draai- of schuifpoort wilt gaan. Een geautomatiseerde draaipoort gaat óf naar buiten óf naar binnen open, terwijl een elektrische schuifpoort zijwaarts beweegt. Een schuifpoort is in vergelijking met een draaipoort dus een stuk ruimtebesparender.

Welke elektrische poort past het beste in uw situatie?

Gaat u voor een schuifpoort of toch een ander type poort? Op het gebied van geautomatiseerde poorten zijn er vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld uw geautomatiseerde poort openen met een afstandsbediening, smartphone of videophone of maak gebruik van een codeklavier. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden voor een elektrische poort? Bekijk dan een aantal onderdelen in onze webshop of kom langs in de showroom in Oosteind. Hier staan onze enthousiaste medewerkers u graag te woord en geven ze u desgewenst een deskundig advies om uw hek optimaal te kunnen automatiseren en/of beveiligen met één van onze systemen.

Kies voor hekwerk automatisering op maat

Heeft u specifieke wensen voor de automatisering van uw hekwerk? Bij Dennis Hekwerken bent u dan in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en kunnen dus ook de automatisering van úw hekwerk volledig naar wens maken. Kom gerust bij ons langs om de mogelijkheden voor uw elektrische poort te bespreken. Samen vinden we dan de beste optie voor de automatisering van uw hekwerk.

Bezoek onze showroom in Oosteind

Wilt u uw hek automatiseren? Bij Dennis Hekwerken verzekeren wij u van maatwerk, een snelle service en een betrouwbaar advies. Als officiële dealer van het merk DEA kunnen we u de beste geautomatiseerde poorten aanbieden. Kom langs in onze showroom in Oosteind en ontdek de mogelijkheden. We zijn geopend van dinsdag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op zaterdag kunt u ons bezoeken van 09.00 uur tot 13.00 uur. 's-Middags sluiten we een uurtje tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Bij vragen over het automatiseren van uw hek neemt u telefonisch contact met ons op via 0162-318314 of stuurt u een e-mail naar info@dennishekwerken.nl. Wij streven ernaar u binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Neem contact op

  • Velden gemarkeerd met een (*) moeten verplicht ingevuld worden.
  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.