• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Alles op maat voor u gemaakt
  • Uitgebreid assortiment

Schuifpoort Tilburg

Dennis Hekwerken

Schuifpoort nabij Tilburg en Breda

Zoekt u een betrouwbare partij die uw schuifpoort kan ontwerpen en bouwen in de omgeving van Tilburg en Breda? Dan hoeft u niet langer te zoeken; wij van Dennis Hekwerken helpen u graag verder. Wij kunnen u door ons topkwaliteit staal de garantie geven dat uw hekwerk in de beste kwaliteit wordt geleverd en lang meegaat.

Een schuifpoort naar wens nabij Tilburg en Breda

Samen met u nemen we graag de mogelijkheden door voor uw schuifpoort in de omgeving van Tilburg en Breda. Wij horen graag wat uw wensen en behoeften zijn en ontwerpen en maken de poort volledig op maat. Onze medewerkers monteren uw poort, of u kunt dit zelf doen indien gewenst. Gaat u voor een vrijdragende schuifpoort of een schuifpoort op rails? Voor welke RAL-kleur kiest u voordat we uw erfafscheiding gaan poedercoaten? Laat u uw schuifpoort graag automatiseren en zoekt u naar dat ene extraatje in de vorm van camera’s of infraroodbeveiliging? Wij kunnen het totaalpakket bieden. U wilt immers graag dat uw erf, industrieterrein of oprit er netjes uitziet en een poort u de nodige bescherming en beveiliging biedt. Uw schuifpoort nabij Tilburg en Breda samenstellen gaat bij Dennis Hekwerken eenvoudig en snel!

Wij zien u graag verschijnen in de showroom in Oosteind

Een schuifpoort biedt vele mogelijkheden. Deze nemen we graag met u door in onze showroom. Heeft u vragen over ons bedrijf of onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op 0162-318314 of via info@dennishekwerken.nl. Onze showroom is geopend van dinsdag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur. In het weekend zien we u ook graag in onze showroom. Dan zijn wij geopend van 09.00 uur tot 13.00 uur. Tussen 12.00 uur en 13.00 uur zijn we gesloten. Naast een schuifpoort, kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere hekwerken, zoals een modern sierhekwerk.       

Neem contact op

  • Velden gemarkeerd met een (*) moeten verplicht ingevuld worden.
  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.