• Alle soorten en maten
  • Uitgebreid assortiment
  • Topkwaliteit hekwerken

Schutting Oosterhout

Een schutting plaatsen in de regio Oosterhout kunt u eenvoudig laten doen door Dennis Hekwerken. Hierdoor hoeft u zelf geen energie en tijd te steken tijdens de zoektocht naar uw perfecte schutting in een bouwmarkt. Wij luisteren naar uw wensen en behoefte en stellen samen met u uw droomschutting samen. Deze monteren wij vervolgens bij u thuis of u kunt uw schutting ophalen indien gewenst.

Een stevige hout-beton schutting plaatsen door een vakkundig bedrijf nabij Oosterhout

Wij zijn gevestigd in Oosteind en hierdoor eenvoudig bereikbaar vanuit Oosterhout. In onze werkplaats werken we uitsluitend met de mooiste houtsoorten in verschillende kleuren. Zo bieden wij voor iedere stijl tuin een geschikte schutting. Gaat u voor een grote make-over en zoekt u bijpassende accessoires om uw tuin aan te kleden? Bij Dennis Hekwerken shopt u onder andere stoere tuinsets, tuin- en huisdecoratie, stijlvolle brievenbussen en lampen en unieke pizzaovens. Neem gerust een kijkje in onze webshop of laat u adviseren door ons ervaren team in de showroom. Een schutting plaatsen met bijpassende accessoires nabij Oosterhout is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ontvang meer informatie in onze showroom

Voor het plaatsen van een schutting en/of bijpassende accessoires nabij Oosterhout begrijpen we dat u meer informatie wenst te ontvangen. Voor de nodige informatie kunt u ons telefonische bereiken via: 0162 31 83 14 of de showroom bezoeken. We zijn geopend van dinsdag t/m donderdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur en op vrijdag van 09:00 uur t/m 16:00. Op zaterdag openen we tussen 09:00 uur t/m 15:00 uur en wij houden een uurtje pauze tussen 12:00 uur en 13:00.

Andere bezoekers bekeken ook:
Schutting Breda | Geautomatiseerde poort | Tuinpoorten Breda | Sierhekwerk Tilburg