• Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte
  • Alles op maat voor u gemaakt
  • Uitgebreid assortiment

Tuinpoort

Tuinpoorten in de omgeving van Breda en Tilburg vindt u bij ons: Dennis Hekwerken. Wij hebben de nodige kennis en ervaring om de ideale tuinpoort voor u samen te stellen.

TUINPOORTEN

De beste kwaliteit en mooiste vormgeving

Wij zijn gevestigd in Oosteind en bieden u tuinpoorten van de beste kwaliteit. Hierdoor kunt u één van onze tuinpoorten spoedig thuis verwachten indien u woonachtig bent in de omgeving van Breda en Tilburg. Wij komende poort bij u monteren of u kunt deze bij ons ophalen indien gewenst. Wij bieden diverse soorten poorten aan zoals:

U kunt kiezen uit verschillende variaties en mogelijkheden. Gaat u voor een poort met een houtvulling of voor een onderhoudsvrije poort van staal?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen en behoeften.

ONZE SHOWROOM

Bezoek de showroom voor deskundig een passend advies

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze showroom. Hier kunnen wij met u onze mogelijkheden doornemen en een passende tuinpoort voor u samenstellen. Mocht u nu al informatie willen hebben over onze tuinpoorten in de regio Tilburg en Breda kunt u vrijblijvend online een offerte aanvragen of ons bellen op 0162 31 83 14.

De showroom is gevestigd in Oosteind en geopend van dinsdag t/m donderdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur en op vrijdag van 09:00 uur en 16:00 uur. In het weekend openen wij op zaterdag van 09:00 uur t/m 15:00 uur en dagelijks zijn wij gesloten tussen 12:00 uur en 13:00 uur.