logo dennis hekwerken

 

 

Handgemaakte pizza ovens

 

Pizza’s zijn immens populair om te eten, maar ook om zelf te maken. En wat is nou lekkerder dan deze Italiaanse specialiteit te eten uit een authentieke pizzaoven, die ook nog heel sfeervol staat in uw tuin? Daarnaast kunt u in deze oven ook ovengerechten bereiden en er zit zelfs een mogelijkheid in voor het bereiden van een kippetje aan het spit! Met deze pizzaovens heeft u dus een totaalbeleving. 

Onze ovens worden elk met de hand gemaakt in Portugal met speciale vuurvaste stenen, zodat de oven jarenlang plezier geeft. De ovens worden in verschillende maten gemaakt, en zijn allemaal anders in hun afwerking. Hierdoor is iedere pizzaoven uniek.

U kunt kiezen uit een oven met of zonder stenen rand rondom het deurtje. Daarnaast is er keuze uit een oven zonder schoorsteen, maar ook met is mogelijk! De deuren en schoorstenen worden gemaakt van verzinkt ijzer of roestvrijstaal.

U verwarmt de ovens met hout, waarbij de oven een maximumtemperatuur van wel 350˚ Celsius kan verdragen. Dit is ruim voldoende om uw pizza en andere gerechten perfect af te bakken!

Daarnaast is het mogelijk om bij uw oven een set met vijf RVS accessoires aan te schaffen, zodat u optimaal gebruik kan (blijven) maken van uw oven. De set bevat een bezem, pizzaschuif, kolenschopje, vleeshaak, en een rekje om al deze benodigdheden op te kunnen hangen.

Ook aan het totaalplaatje van uw tuin hebben wij gedacht. Daarom bieden wij u ook diverse houten onderstellen aan, zodat u alle benodigde materialen allemaal bij de hand heeft. 

Neem een kijkje op onze webshop voor meer informatie. www.tuinpizzaoven.nl 

 

sfeerfoto pizza oven 1 sfeerfoto pizza oven 3 sfeerfoto pizza oven 2