• Alle soorten en maten
  • Uitgebreid assortiment
  • Topkwaliteit hekwerken

Sierhekwerk Tilburg


Bent (of kent) u iemand die op zoek is naar een vakkundig bedrijf dat een sierhekwerk levert in de regio Tilburg? Dan laten wij u of diegene kennis maken met Dennis Hekwerken. Wij zijn gevestigd in Oosteind en zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monteren van hekwerken. Mogen wij ook voor u aan de slag gaan?

Een sierhekwerk van de beste kwaliteit in de omgeving van Tilburg

Een sierhekwerk domineert regelmatig het straatbeeld. Ook sierhekken zijn in Tilburg veel te zien. Of u ze nu laat plaatsen in de voortuin of achtertuin, ze geven een grote toegevoegde waarde aan uw woning. De hekwerken komen in tal van stijlen; van modern tot aan klassiek. Hierdoor past er bij uw woning altijd wel een geschikt hekwerk. Wij stellen graag perfecte sierhekken samen in Oosteind, nabij Tilburg. Zodra u een keuze heeft gemaakt gaan wij het ontwerp voor u bouwen en spuiten het sierhekwerk in een RAL-kleur naar uw wens.

Vragen? Stel ze gerust per telefoon of in onze showroom

Graag willen wij u begeleiden in het ontwerp en uitvoerging van sierhekken nabij Tilburg. U kunt vrijblijvende een offerte opvragen. Wij streven erna u binnen 2 werkdagen een antwoord te geven. Voor direct contact kunt u bellen naar 0162 31 83 14 of een bezoek brengen aan onze showroom. Wij zijn geopend van dinsdag t/m donderdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur en op vrijdag tussen 09:00 uur en 16:00 uur. In het weekend zijn wij geopend van 09:00 uur t/m 15:00 uur en dagelijks zijn wij gesloten tussen 12:00 uur en 13:00 uur. Weet u al welke sierhekken u wenst voor uw woning nabij Tilburg?

Andere bezoekers bekeken ook:
Sierhekjes | Schuifpoort Tilburg | Balkon hek | Tuinafscheiding Tilburg